Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Δανειστικη βιβλιοθηκη για την 3η Ηλικια

Μέγεθος Κειμένου

To Κοινωφελές Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Τηλεειδοποίησης & Βοήθειας στο Σπίτι Γραμμή Ζωής, με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στην ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας, προωθεί τη δημιουργία μίας δανειστικής βιβλιοθήκης για άτομα άνω των 65 ετών, μέσα από το πρόγραμμα «Παρέα με τη λογοτεχνία».

 

Χιλιάδες άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, βιώνουν σημαντικές μεταπτώσεις στις κοινωνικές τους σχέσεις με αφορμή καίρια γεγονότα, όπως η απώλεια αγαπημένων προσώπων, η μελαγχολία των εορτών, η συνταξιοδότηση.

Κάποιοι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις με το να δραστηριοποιούνται  σε κοινωνικές οργανώσεις ή περνώντας αρκετό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά τους. Κάποιοι άλλοι όμως απομονώνονται και νιώθουν μόνοι, έστω κι αν περιστοιχίζονται από φίλους και γνωστούς.

Ένα καλό βιβλίο, αποτελεί το ιδανικό αντίδοτο ενάντια στη μοναξιά.

Οι ηλικιωμένοι μπορούν και πρέπει να απολαμβάνουν μια γεμάτη και υγιή ζωή συμμετέχοντας ενεργά στην κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πολιτική δραστηριότητα του συνόλου.

Ένα καλό βιβλίο κινητοποιεί συναισθηματικά και κοινωνικά κάθε αναγνώστη.


Ευελπιστούμε στη συμμετοχή σας, με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, της εταιρείας ή του μη κερδοσκοπικού φορέα που θέλει να διαθέσει τίτλους βιβλίων για την περαιτέρω ενδυνάμωση της δανειστικής βιβλιοθήκης για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. Επικ: 210 69 17 125, 210 69 90 885
Fax: 210 52 46 208
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.lifelinehellas.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

7 Απριλίου - Υγείας
11 Απριλίου - Κατά της Ασθενείας Πάρκινσον
15 Ιουνίου - Κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων
15 Σεπτεμβρίου - Κατά του Καρκίνου του Προστάτη
27 Σεπτεμβρίου - Καρδιάς
1 Οκτωβρίου  - Ηλικιωμένων
12 Οκτωβρίου - Αρθρίτιδας
14 Νοεμβρίου - Κατά του ΔιαβήτηTags

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Αναζήτηση φαρμάκων, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι