Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμπάκα

Μέγεθος Κειμένου

Ξεκινά η κατασκευή της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Καλαμπάκα, μετά τη σύμβαση προϋπολογισμού 3 εκ. που υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.070.000,00 ευρώ. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων) και κύριος του έργου η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων. Το έργο αφορά στην ανέγερση κτιρίου και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την πλήρη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων στην Καλαμπάκα Τρικάλων.


Το οικόπεδο, εντός του οποίου πρόκειται να κατασκευαστεί το κτίριο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, είναι επιφάνειας 4.354 τ.μ. και βρίσκεται νότια του οικισμού της Καλαμπάκας. Το κτίριο αποτελείται από δύο επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο.
Στο ισόγειο αναπτύσσονται η μονάδα διαβίωσης με είκοσι ένα (21) κλίνες, οι εξυπηρετήσεις περίθαλψης, οι χώροι διοίκησης και στο υπόγειο αναπτύσσονται όλες οι βοηθητικές χρήσεις. Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. τον Απρίλιο 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

7 Απριλίου - Υγείας
11 Απριλίου - Κατά της Ασθενείας Πάρκινσον
15 Ιουνίου - Κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων
15 Σεπτεμβρίου - Κατά του Καρκίνου του Προστάτη
27 Σεπτεμβρίου - Καρδιάς
1 Οκτωβρίου  - Ηλικιωμένων
12 Οκτωβρίου - Αρθρίτιδας
14 Νοεμβρίου - Κατά του ΔιαβήτηTags

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Αναζήτηση φαρμάκων, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι