Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Ώρα για δράση

Μέγεθος Κειμένου

Η Πανελληνία Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer & η Εταιρεία Νόσου Alzheimer Αθηνών επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την καινούργια πρωτοβουλία  μας και σας καλούμε να την υποστηρίξετε, αναρτώντας τον παρακάτω σύνδεσμο στις ιστοσελίδες σας και γνωστοποιώντας τον στα μέλη σας.

 

www.alzheimer-drasi.gr

Οι Εταιρείες νόσου Alzheimer στην Ελλάδα και παγκοσμίως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους με άνοια και στις οικογένειές τους εδώ και πολλά χρόνια, στηριζόμενοι στην υπάρχουσα επιστημονική γνώση και την πολυετή εμπειρία τους. Ως εκ τούτου γνωρίζουν κάλλιστα τις πολλαπλές και εξειδικευμένες ανάγκες των ασθενών και των οικογενειών τους.

Στην πατρίδα μας, δυστυχώς, λείπει αυτό το οποίο στις ανεπτυγμένες χώρες θεωρείτε αυτονόητο, δηλαδή το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Σ΄ αυτό το σοβαρό έλλειμμα στο χώρο της Υγείας έχουμε χρέος όλοι μας και με κάθε νόμιμο τρόπο να συμβάλλουμε στην αναπλήρωσή του.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια κρίνουμε απαραίτητη και τη δική σας συμβολή, για την αντιμετώπιση των βαρύτατων συνεπειών της νόσου.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε το e-mail, να υπογράψετε με το όνομά σας και να πατήσετε αποστολή.

Η συγκεκριμένη φόρμα αποστέλλεται αυτόματα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, στους Υπουργούς της Κυβέρνησης, στους  Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στους Έλληνες Ευρωβουλευτές, στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής,  στους Περιφερειάρχες της Ελλάδας, στους Δημάρχους Αθηναίων & Θεσσαλονίκης, στον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, στους  προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών & Θεσσαλονίκης κ.α.

Στόχος μας είναι οι παραπάνω εκλεκτοί παραλήπτες να δεχτούν όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα, ώστε να δράσουν άμεσα.

Με εκτίμηση

Μάγδα Τσολάκη, MD, PhD, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νόσου Αlzheimer

Παρασκευή Σακκά, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

7 Απριλίου - Υγείας
11 Απριλίου - Κατά της Ασθενείας Πάρκινσον
15 Ιουνίου - Κατά της Κακομεταχείρισης των Ηλικιωμένων
15 Σεπτεμβρίου - Κατά του Καρκίνου του Προστάτη
27 Σεπτεμβρίου - Καρδιάς
1 Οκτωβρίου  - Ηλικιωμένων
12 Οκτωβρίου - Αρθρίτιδας
14 Νοεμβρίου - Κατά του ΔιαβήτηTags

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Εφημερεύοντα Φαρμακεία, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι Αναζήτηση φαρμάκων, Τρίτη Ηλικία, Ηλικιωμένοι